top of page

НАПРАВЕТЕ СВОЯ

ИДЕЕН ПРОЕКТ

РЕАЛНОСТ!

Споделете с нас! Ние, ще ви помогнем и ще се погрижим

за всеки детайл от етапите на успешното му реализиране .
Може  да се доверите на 24 годишният ни опит !

Предпочитан партньор вече

23 години!

Цялостно управление на проекти 

и предаване до степен на  завършеност

"до ключ".

Над 100 реализирани проекта! 

Гореща линия за техническа помощ 24 часа в денонощието!

mwashbody3.png

ЗА
НАС

ЕРМАНГ ООД е 100 % частно търговско дружество, основано през 2000г. ,

в гр. Пловдив, България . Дружеството е специализирано в предлагане, организиране и извършване на дейности и услуги по проектиране, изграждане и доставка на оборудване за автомивки и бензиностанции.

От самото си създаване ЕРМАНГ работи на българския пазар като официален дистрибутор на ISTOBAL S.A Испания – производител на машини и съоръжения за измиване на автомобили,автобуси и камиони .

Продуктите ISTOBAL и услугите свързани с доставка, инсталиране, гаранционно и след гаранционно обслужване ни помогнаха да се утвърдим като един от лидерите в този сектор и успешно да разпространим марката  ISTOBAL в България.

НОВО • НОВО  НОВО • НОВО 

HIG Q M'WASH 4.jpg

НОВАТА 

    M'WASH 4  

                  

logo istobal
automatic car wash machine

НАЙ-ИНТУИТИВНАТА ТЕХНОЛОГИЯ
Нов сензорен екран touch-screen, с по-интуитивен софтуер, носи нови решения за конфигурирането на програмата.

МАКСИМАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ
По-висока производителност поради по-лесното позициониране и изваждане на превозното средство.
Оптимизирани движения на четката за по-бързо измиване.
Персонализиране на измиването с вертикална четка и измиване на колела за всяка програма, което води до подобрена настройка на времето за измиване..

MWASH3PRO.jpg
NEW M'WASH 3 PRO

НОВАТА 

        АВТОМАТИЧНА ЧЕТКОВА МАШИНА МОДЕЛ  M’WASH 3PRO

ISTOBAL обединява своите  модели M’NEX32 и FLEX5 портални четкови машини, за да представи новия ISTOBAL M’WASH3 PRO.

ОПИСАНИЕ

Четкова автоматична машина с изсушител , състояща се от 2 вертикални четки и 1 хоризонтална четка, с подобрен контрол и качество на измиване.

 

По-напреднал модел в технологично отношение благодарение на софтуера от най-ново поколение, с модерен и иновативен дизайн и по-голяма оптимизация на измиването.

 

Още една стъпка в новото поколение ролоувъри от гамата M’WASH на ISTOBAL. Най-ефективната и свързана технология за всички нужди.

НОВИ МОДЕЛИ ПОРТАЛНИ МАШИНИ

istobal mwah 2.jpg
mwash2 and mwash 3 istobal.jpeg
ISTOBAL M'WASH 3 автоматична четкова машина

ISTOBAL завършва новото поколение автоматични четкови машини  с пускането на M'WASH3 и M'WASH2

ISTOBAL допълни  новото си поколение автоматични четкови машини M'WASH с пускането на два нови модела M'WASH3 и M'WASH2

ISTOBAL допълва новото си поколение ролоувъри M'WASH с две нови версии. Ролоувърите са позиционирани на пазара с най-ефективната и свързана технология, за да увеличат рентабилността на бизнеса за почистване на превозни средства и да предложат по-добро потребителско изживяване.

 

След ISTOBAL M'WASH4 и ISTOBAL M'WASH3 PRO, групата представя ролоувърите M'WASH3 и M'WASH2, с цел да предостави цялостно предложение, адаптирано към всички нужди на автомивките чрез по-продуктивни, интуитивни, надеждни и безопасни технологии .

 

Свързването на тази иновативна гама автоматични четкови машини   позволява интелигентно управление и повишена ефективност чрез предоставяне на инсталационни данни в реално време, както и усъвършенствани дистанционни услуги за поддръжка и наблюдение, за да се увеличи производителността и времето за работа в съоръжението.

НОВАТА АВТОМАТИЧНА СИСТЕМА OZONE WASH

car wash machnes

МАШИНА НА САМООБСЛУЖВАНЕ ОТ 2 ДО 8 РАБОТНИ ПОСТА 

ISTOBAL J'WASH4

Бъдещето изисква максимално оптимизиране на ресурсите. Ето защо ISTOBAL създаде  новия ISTOBAL J'WASH4 машина на самообслужване за измиване на автомобили, който оптимизира вашия бизнес възможно най-много, като същевременно се грижи за вашите клиенти и за планетата.

Най-компактната многопостова система , надеждна, устойчива и рентабилна по отношение на  нови стандарти за качество, удовлетворение и оптимизиране на бизнеса в сектора за измиване и поддръжка на превозни средства.

ISTOBAL ПУСНА модел J'WASH4, НОВО ИЗМЕРЕНИЕ В СИСТЕМИТЕ НА САМООБСЛУЖВАНЕ ЗА ИЗМИВАНЕ С ВИСОКО НАЛЯГАНЕ

Оборудван с най-новите технологични иновации, този модел съчетава максимална надеждност, ефективност, устойчивост и рентабилност в ултра компактно и 100% оптимизирано пространство.

ISTOBAL J'WASH4 е напълно свързано устройство, насочено към постигане на по-висока производителност и най-добро потребителско изживяване. По думите на Хавиер Сото, продуктов мениджър на измивни центрове в ISTOBAL, „нова технологична концепция измиване на автомобили  на самообслужване, която поставя устойчивостта и потребителското изживяване в центъра“.

машини на самообслужване за измиване на автомобили
ISTOBAL logo-RGB

НОВ  МОДЕЛ ТУНЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ  T'WASH 30

Максимална производителност | Минимално пространство
 

ТУНЕЛНА ИНСТАЛАЦИЯ  T'WASH 30

ISTOBAL T'WASH 30 

На Аутомеханика 2018 , ISTOBAL представи нов модел измиващ и изсушаващ тунел  T'WASH 30​.

 

Моделът е от най-ново поколение и в него са  вградени най-съвременните технологии за контрол ,

осигурявайки  максимална ефективност и производителност в измивните и изсушаващи процеси. 

НОВАТА ПАТЕНТОВАНА ИЗМИВАНА МАШИНА НА ИСТОБАЛ 

HW'INTRAWASH

Новата система HW’ INTRAWASH е оптимално и професионално решение за вътрешно измиване и дезинфекция на хладилни ремаркета и транспортни контейнери.

Тази иновативна автоматична машина осигурява контролирана дезинфекция благодарение на стриктното прилагане на дезинфектанта в съответствие с изискванията за концентрация, количество и време за реакция за всеки транспортен парк.

 

Мощна система за измиване под високо налягане, позволява на машината да почисти отлично интериора на хладилни ремаркета и транспортни контейнери с дължина до 16 метра, като премахва всички замърсявания .

 

Разработената и патентована от ISTOBAL системата HW'INTRAWASH е идеална за безопасно и ефективно вътрешно измиване и дезинфекция на хладилни ремаркета и превозни контейнери.

Системата осигурява с до 60% намаляване на времето за почистване в сравнение с процесите при ръчно измиване. Предимствата при използване на тази измивна система са осигуряване на по-добър контрол на използване на химични продукти, върхова производителност, максимална здравина .
Оборудването се състои от фиксирана основа, с асансьорна платформа или със странично движение като опция и може да се монтира на открито или в зоната за имиване на мпс-та.

ISTOBAL HW’PROGRESS

Моделът ISTOBAL HW’PROGRESS от гамата машини за измиване на товарни МПС-та има оптимизиран дизайн и включва всички технологични разработки, изисквани в момента от транспортните професионалисти.

 

Новата комбинирана автоматична машина за измиване на различни видове товарни автомобили 

ISTOBAL HW'PROGRESS

 

 ISTOBAL HW'PROGRESS е най-гъвкавата машини за измиване на товарни МПС-та предлагана на пазара и може да се адаптира към специфичните изисквания на всеки тип автомобилен парк:
  • микробуси,
  • камиони с ремаркета,
  • автобуси,
  • цистерни,
  • камиони за боклук,
  • превозни средства за строителната индустрия и
  • други специални МПС-та
Предлага се в четири различни височини, 2 ширини и гъвкава измивна дължина.

ISTOBAL HW'PROGRESS автоматична машина за камиони

HEAVYWASH ROTATORS

Единствената  системата на пазара ,която работи с ротатционни дюзи

Новият модел HEAVYWASH с ротатционни дюзи е най-новата измивна машина от гамата HEAVYWASH .

 

Машината представлява модулна арка, състояща се от до 8 моторизирани ротаторни устройства.

 

Това оборудване за измиване под високо налягане е специално предназначено за измиване на всички товарни мпс-та както и  различни типове превозни средства, които не могат да се измият със стандартен модел четкова машина, като например камиони за извозване на отпадъци, цистерни, военни превозни средства и т.н.

 

HEAVYWASH ROTATORS  е единствената системата на пазара , която работи с ротатционни дюзи, които гарантират максимално качество на измиване под налягане при постоянна скорост и добавен стабилизатор , посредством който се  избягва загуба на налягане.

HEAVYWASH ROTATORS

РЕШЕНИЕ СЪОБРАЗЕНО С ВАШИЯ АВТОМОБИЛЕН ПАРК ЗА ИЗВОЗВАНЕ
НА ТВЪРДИ БИТОВИ ОТПАДЪЦИ!

В ISTOBAL ние ви предлагаме цялостно и всеобхватно решение, съобразено с вашия автопарк,

така че да можете да постигнете ефективност, скорост и спестяване на вода, осигурявайки оптимална поддръжка

на вашия парк от превозни средства за твърди битови отпадъци.

 

машни за измиване на боклуджийски камиони

Автомобилните паркове за твърди битови отпадъци (ТБО) се характеризират с голямото разнообразие в размерите на превозните средства, типологията и външния вид на превозните средства и специфичните изисквания на фирмите за събиране. Следователно наличието на най-голямата гама от търговско измивно оборудване в Европа е сигурен залог и добавена стойност, която ни позволява да правим разлика.

 

В ISTOBAL ние ви предлагаме цялостно и всеобхватно решение, съобразено с вашия автопарк, така че да можете да постигнете ефективност, скорост и спестяване на вода, осигурявайки оптимална поддръжка на вашия автопарк за ТБО.

 

Разполагаме с най-новите автоматични и ръчни технологии за измиване на автомобили с ТБО: стационарни или drive through съоръжения, различни системи под високо налягане, както и системи за обработка и рециклиране на вода за външно миене.

 

В допълнение, ние предлагаме услуга за поддръжка и доставка/замяна на резервни части, гама от химични препарати  , специално проектирани за този тип превозни средства, и системи за свързване и конторол Smartwash , за да оптимизирате и опростите управлението на услугата за измиване на вашия автопарк.

 

360° РЕШЕНИЯ ЗА ПО-БЕЗОПАСНО И ОПТИМАЛНО ИЗМИВАНЕ

Сложността и разнообразието на автомобилните паркове за ТБО ни накара да предложим три различни сценария с различно основно и спомагателно оборудване, за да предложим решения за всеки тип автопарк.

Сценарий 1

Основно оборудване: Система  на самообслужване за измиване на товарни автомобили и нестандартни превозни средства МОДЕЛ 4C3PO JET WASH

Спомагателно оборудване:

  •  Дезинфекционна арка

Smartwash система за контрол от ISTOBAL

Химични  продукти

„U“ измиване: Долен ротатор + измиване на шасито

Сценарий 2

 

Основно оборудване: ISTOBAL HW’PROGRESS -автоматична машина за товарни МПС-та

 

Спомагателно оборудване:

 

  • Арка за дезинфекция в програма за дезинфекция                   /Налична за нови машини ISTOBAL HW’PROGRESS./

  • Система  на самообслужване за измиване на товарни автомобили и нестандартни превозни средства МОДЕЛ 4C3PO JET WASH

  • Smartwash  система за контрол от ISTOBAL

  • Химични продукти

  • Физически рециклираща система  Плюс

Сценарий 3

 

Основно оборудване: ISTOBAL ISTOBAL HW’ROTATORS - машина за измиване с ротационни дюзи

 

Спомагателно оборудване:

 

Арка за дезинфекция 

Система  на самообслужване за измиване на товарни автомобили и нестандартни превозни средства МОДЕЛ 4C3PO JET WASH

Smartwash  система за контрол от ISTOBAL

Химични продукти

Физически рециклираща система  Плюс

TRACER 1.jpg
безконтакна измивна машина TRACER OH1

TRACER OH1

 

ISTOBAL представи  първата безконтактана  автоматична машина за измиване на автомобили под високо налягане ,която е 100% европейско производство и е разработена  на базата на American Touchless  философия за измиване с високо високо налягане.

TRACER 0H1 е

  • Изключително функционална

  • Изключително ефективна ,бърза и икономична в сравнение с други безконтактни автоматични машини

  • Предлага богат избор от опции включващи различни програми като химично измиване , нанасяне на вакса , измиване с шампоан , изсушаване  и др ...

МАШИНА ЗА ПОДСУШАВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ MODULBOX

 

Това е иновация, която ще разграничи вашата автомивка от множеството конкуренти, които предлагат  стандартен набор от услуги.

 

Сега можете да предложите на своите клиенти една наистина пълна гама от безконтактни услуги на автомивката работеща на самообслужване.

 

За перфектно подсушаване на автомобили може да избирате между следните конфигурации от  машини :

· Свободно стояща на самообслужване (4SA0010)

· Интегрирани в Modulbox кабинет (4SA0020)

· Интегрирани в покривна конструкция (4SA0030)

 

 

ISTOBAL J'WASH4 МАШИНА НА САМООБСЛУЖВАНЕ ОТ 2 ДО 8 РАБОТНИ ПОСТА

АВТОМАТИЧНИ СИСТЕМИ НА САМООБСЛУЖВАНЕ

С нова гама аксесоари за измиване на
мотоциклети и велосипеди.

Машини на самообслужване за измиване на мотоциклети

Видео

Видео

ISTOBAL J'WASH4

Насладете се на перфектно измиване на вашият велосипед или мотор посредством новата автоматична система на самообслужване N'JOYWASH.

машини за измиване на велосипеди

ВСИЧКО В ЕДНО. ПЕРФЕКТНА КОМБИНАЦИЯ ОТ ЧИСТОТА И БЕЗОПАСТНОСТ !

комбинирани машини за интериорно почистване

COMBO

COMBO   Всичко в едно, перфектна комбинация от чистота и безопасност .

COMBO


Всичко в едно, перфектна комбинация от чистота и безопасност .

 

Докато използвате прахосмукачката, за да почистите вашия автомобил ,направете тези малки, но важни за безопасността прегледи като да напомпите гумите  или напълните резервоара на стъкломиещото с течност.

 

Това вече е възможно с новата COMBO система 4в1.

bottom of page