HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
HIDROLIFT
НачалоПартньориГалерияКартаПолезноКонтактиЗапитване
 

ОБОРУДВАНЕ ЗА ОБОРУДВАНЕ ЗА АВТОМОНТЬОРСКИ СЕРВИЗ

Изсмукващи системи за изгорели газове и прах  

ИЗСМУКВАЩИ СИСТЕМИ ЗА ИЗГОРЕЛИ ГАЗОВЕ И ПРАХ

още
Изсушители  

ИЗСУШИТЕЛИ

още
Климатик машини  

КЛИМАТИК МАШИНИ

За проверка, диагностика и профилактика на климатични инсталации използвайте климатик машините на фирма Хидролифт. Автоматични и полуавтоматични с тях можете да обслужвате автомобили,камиони, земеделска техника. Отпечатване на данни за извършените процедури и вградена опция за проследяване на течове са част от характеристиките на машините.

още
Компресори  

КОМПРЕСОРИ

Широката гама компресори предлагани от фирма Хидролифт на българският пазар включва бутални компресори хоби и професионална серия, винтови компресори за вашият автосервиз и за индустриално приложение. Гъвкавост в решенията и консултация за правилният компресор за вашите нужди.

още
Мобилни крикове  

МОБИЛНИ КРИКОВЕ

Задължителна част от оборудването на вашият автосервиз, са мобилните крикове за скорости, двигатели и за тежкотоварни гуми. Предлагаме Ви и различни мобилни крикове за автомобили и камиони, пневматични, хидравлични и хидро-пневматични.

още
Отоплителни агрегати  

ОТОПЛИТЕЛНИ АГРЕГАТИ

При нас може да намерите агрегати за топъл въздух, печки за лъчисто отопление, които да намерят приложение в големи халета, автосервизи, индустриални помещения, парници и други. Предлаганите от нас отоплителни уреди могат да работят на горяло масло /отработено/, метан/природен газ/, пропан-бутан, нафта, керосин, биодизел, бензин, електричество, петрол.

още
Пневматични инсталации  

ПНЕВМАТИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

Пневматичните инсталации предлагани от Хидролифт се отличават с изключителна издръжливост, бърз монтаж, широка гама от елементи, гъвкави решения съобразени с вашият автосервиз. Хидролифт ще Ви консултира при изграждането на пневматична инсталация за най-правилното решение във връзка с големината на инсталацията, помещението, консумацията на сгъстен въздух и разбира се с вашите изисквания.

още
Пневматични инструменти  

ПНЕВМАТИЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

       В съответствие и съобразно изискванията и препоръките на ЕС за безопасна работа, Хидролифт Ви представя пълна гама висококачествени пневматични машини. За цялостното оборудване, което Ви е необходимо,можете да открите пневматичен гайковерт, бормашина, отвертка, тресчотка, както и много други машини които могат да допълнят и улеснят работата Ви.

още
 Подемници  

ПОДЕМНИЦИ

За вашият автосервиз предлагаме подемници на фирма Fog Automotive.
Ергономичен и стилен дизайн комбиниран с висока издръжливост са характерна черта за френските подемници. Гамата включва дву и четири колонни подемници, ножични, хидравлични и вкопани.
Ако имате нужда от подемник за мотоциклет, автомобил, камион или друго ППС, ние ще Ви предложим най-доброто.

още
Преси  

ПРЕСИ

още
Ръчни измервателни инструменти  

РЪЧНИ ИЗМЕРВАТЕЛНИ ИНСТРУМЕНТИ

още
Ръчни инструменти  

РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ

Представяме ви широка гама ръчни инструменти с доживотна гаранция на фирма Facom. Включени са звездогаечни ключове, лули, отвертки, инструментални колички, динамометрични ключове, чукове, скоби и др.

още
Ръчни инструменти за електричество и електроника  

РЪЧНИ ИНСТРУМЕНТИ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО И ЕЛЕКТРОНИКА

още
Стартиращи и зарядни устройства  

СТАРТИРАЩИ И ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА

При проблеми с разредени акумулатори , Вие може да използвате широката гама стартиращи и зарядни устройства, която Хидролифт Ви предлага. За акумулатори от 10Ah до 850Ah, ние имаме висококачествен продукт, който да ви предложим.

още
Стендове за реглаж преден-заден мост  

СТЕНДОВЕ ЗА РЕГЛАЖ ПРЕДЕН-ЗАДЕН МОСТ

Хидролифт Ви предлага стендове за контрол на геометрията на автомобили, камиони и дурги. Прецизността при работа и лесната за употреба програма ви гарантират високо качество. Стилният дизайн, протоколите от реглажа и приятното оформление на програмата по време на работа ви гарантират доверието на клиентите.

още
 
 

Бюлетин

Добави Изтрий

Промоции

HIDROLIFT
208
HIDROLIFT
208
Динамометричен ключ
HIDROLIFT
HIDROLIFT

Подемник за двигател *ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ*
HIDROLIFT
2260xi
HIDROLIFT
2260XI
Пневматичен гайковерт на 1/2 Мах въртящ момент: 450 Nm Обороти на празен ход: 11200 об/мин. Мах въздушно налягане: 6.3 bar Консумация на въздух: 650 л/мин. Накрайник за въздух: 1/4" ПРОМОЦИЯ НАЛИЧНИ БРОЙКИ

Търсене

Търси
ГВ Дизайн
 
Начало HIDROLIFT Actia Muller Multi-D@g Trucks FirstHIDROLIFT Контакти HIDROLIFT Запитване
       WebDesignBG